1. "Jó látási viszonyok" az Ön autójának

A fejlesztés eredményeként víz, szennyeződés és jég a nano felülettökéletesítést követően nem tudnak megtapadni. A víz nem tud réteget képezni, csak cseppeket, amelyek minden autószélvédőről leperegnek, és rögtön magukkal viszik a szennyeződést (Lotuseffektus) is.

Eljegesedett szélvédők könnyűszerrel, egy mozdulattal megszabadíthatók a jégrétegtől. Kellemetlen karcolások elkerülhetők, kátránylerakódás, korom, olaj, rovarok, növényi gyanta könnyen eltávolíthatók "csak víz" segítségével.

Még nagyon makacs szennyeződéseknél sincs szükség kémiai szerekre.

BIZTONSÁG ...

Tisztánlátás vakrepülés helyett !
Az Ön előtt haladó, ill. Önt leelőző jármű a felfröcskölődő szennyeződéssel nem árthat Önnek. Folyamatosan tiszta marad a kilátás, még ott is, ahová nem ér el az ablaktörlő.


KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS ...


2 évig, vagy 55.000 Km-ig tartós

2. Az "új dimenziók" a lakk védelemben

Az Ön autójának lakkja a szennyeződésekkel és környezeti hatásokkal szemben hosszantartó védelmet élvez.

Még a bogarak, gyanta, kátrány, madárpiszok, hullott gyümölcs is - vesződség nélkül eltávolíthatók.

Nincs szükség semmilyen kiegészítő viasz, vagy más lakkvédő anyagra többé (pl. lakktisztítószerekre).

Minden esős autóvezetés olyan, mintha az autómosóban jártunk volna !

Állja az autómosást


1 évig tartós, az ár tartalmazza azt a speciális adalékot amelyet az  autómosásokhoz emlékeztető kezelésként kell majd használni (3-4 mosásonként)

3. A "mindíg tiszta megoldás" az Ön autófelnie részére

A télen szórt sónak és fékpornak semmi esélye a felületkezelést követően.

Beégett fékpor és a télen szórt só a felnik "legnagyobb ellenségei". Csak a legdrágább, kiváló minőségű speciális tisztítószerek tudják ezeket az "ellenségeket" megszűntetni, láthatatlanul eltűntetni a nyomokat azonban nem tudják.

Nem kell túl messzire menni!

Használja ki a nano kezelt felnik nagyszerűségét.
Az önszerveződő, mikroszkópikus nagyságú Nanorészecskék az Ön felnieinek, hosszantartó védelmet és szennyeződés visszataszító tulajdonságot kölcsönöznek - a legnehezebb esetekben is.

A szennyeződések: kátrány, olaj, só, fékpor nagyon könnyen eltávolíthatók víz segítségével.
Felejtsük el az időrabló és sok vesződséggel járó korábbi tisztítási módszereket. Elég egy kiadós "zuhany", egy "esős utazás" és a felnik csillognak, villognak.
Nincs több szükség drága tisztítószerekre.

8 hónap - 1 évig tartós (az ár 4 db felni esetén értendő)

4. "Kidőlt az ülésre az üdítő", de simán folt nélkül letörölhető!

A speciális, textíliákra kifejlesztett nano részecskék bevonják a textíliák minden egyes rostszálát, ezáltal a szálak nem tudják felszívni a nedvességet ill. nem tapadnak meg rajtuk a szennyeződések.

Az ilyen nano kezelt textíliák taszítják a vizet, a nedvességet és a szennyeződések könnyen, nyom nélkül eltávolíthatók. A kifolyt folyadék egyszerűen letörölhető, vízzel leöblíthető, a megszáradt szennyeződést pedig könnyedén le tudjuk kefélni.

Nincs több bosszankodás, veszekedés, ha az autóban véletlenül kiömlik a gyümölcslé, kidől az üdítő vagy a kávé, leesik és szétfröccsen a cumisüveg tartalma! Ha gyerekek véletlenül leeszik az ülés huzatot, sáros lábbal összerugdossák az ajtó vagy ülés kárpitot, csak egyszerűen mossuk le tiszta vízzel vagy keféljük le szárazon!

A nano kezelésünknek köszönhetően a nano részecskék védi a textíliákat és bőrt a víztől, az olajoktól, a zsíroktól, a bortól, a szennyeződésektől és a foltoktól.

Gombás penész és moha soha nem képződik rajta.

A védőréteg nem zavar a látványban, a színben, a szellőzésben, a tapintásban.


A por allergiások számára nagy segítség, hogy a kárpitok, huzatok és az ülés matracok is nano kezelésben részesíthetők, így ezeken por részecskék sem tudnak megtapadni!

A nano védelem egy különleges ajánlat lehet a Cabrio tulajdonosok számára is. (Víztaszító, lepergető bevonatot készíthetünk a vászontetőre)


Bőr ülésekkel és kárpitokkal szerelt autókra a kezelés során természetesen, a speciálisan bőrre kifejlesztett nano terméket használjuk!


Tartósság:  8 hónap - 1 év

FF Nanovédelem
2510 Dorog Fenyőfa utca 8.
Tel.: 06/20 924 0802
Fax: 06/33 502 670
E-mail: info@nanovedelem.hu
Így juthat el hozzánk.
Katt a térképre!